Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Mohamed Kudus heeft ongekende kwaliteiten’

Mohamed Kudus timmert momenteel flink aan de weg bij Ajax. De Ghanese middenvelder is wekelijks één van de uitblinkers in het team van John Heitinga en dat is ook zijn collega Steven Berghuis opgevallen. Hij is flink onder de indruk van zijn kwaliteiten.

“Soms sta ik versteld van wat deze jongen kan”, zegt de aangever op de persconferentie. “Op het trainingsveld loopt hij er af en toe een paar zo makkelijk voorbij. Dat deed hij nu ook in een wedstrijd. Dit zijn jongens die het verschil kunnen maken.”

John Heitinga is het eens met de 31-jarige linkspoot. “Hij speelt met heel veel vertrouwen. We weten dat hij exceptionele kwaliteiten heeft. Hij kan een man passeren en een overtalsituatie creëren. Ik denk dat we heel blij moeten zijn dat Kudus bij Ajax speelt.”

Na de goal van Kudus baarde Berghuis opzien door een pet van een toeschouwer op zijn hoofd te zetten. “Soms kun je dingen niet verklaren. Ik vierde het zo uitbundig omdat het een belangrijk moment was. We hadden best wat moeite met de manier waarop RKC speelde. Bij de 3-1 was de wedstrijd over.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *