Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax, Feyenoord en PSV krijgen belangrijke Stefan de Vrij-update’

Ajax, Feyenoord en PSV azen allen op de handtekening van Stefan de Vrij maar een terugkeer naar de Eredivisie lijkt er niet in te zitten. Volgens de Italiaanse media is de mandekker en Oranje-international namelijk in gesprek met Inter Milan over een nieuw contract.

In januari viel de naam van De Vrij al bij Ajax. De Amsterdammers gaven toen echter nog de voorkeur aan Leonardo Balerdi (Argentijn van Olympique Marseille), maar haalden uiteindelijk echter geen enkele centrumverdediger erbij. Mogelijk komen Hamstra en Huntelaar na dit seizoen alsnog bij De Vrij uit, al is de slagingskans dus niet heel groot.

Het Eindhovens Dagblad noemde De Vrij ook ‘een logische speler om te benaderen’ voor PSV. “PSV heeft nu vijf mannen die het centrum van de defensie kunnen bemannen, maar een échte topverdediger of uitgesproken leider is er niet. André Ramalho, Armando Obispo, Jordan Teze en Jarrad Branthwaite en straks weer Olivier Boscagli kunnen allemaal hun bijdrage leveren, maar het lijkt logisch dat PSV deze zomer gaat doorselecteren en weer een grote naam gaat halen.”

Dat zou dus zomaar De Vrij (30) kunnen worden. “Hij zou voor PSV een droomkandidaat voor de Eindhovenaren zijn natuurlijk. Hij loopt komende zomer uit zijn contract bij Internazionale en kan een enorme impuls geven aan PSV. Feyenoord ligt echter ook op de loer, voor het geval De Vrij terug naar Nederland zou willen. PSV wilde Branthwaite al deze transferperiode kopen van Everton, maar dat is niet gelukt. Het blijft bij huur tot het einde van het seizoen. De paradox voor Stewart is straks dat hij alleen maar duurder wordt als hij beter en meer gaat spelen bij PSV.”

De Vrij verliet Feyenoord in juli 2014 voor SS Lazio. In 2018 stapte hij vervolgens over naar Inter Milan, waar na dit seizoen zijn contract afloopt. Er zal vermoedelijk nog wel meer interesse vanuit grote competities in de 59-voudig international gaan ontstaan, want de afgelopen jaren behoorde hij tot de meest stabiele verdedigers van de wereld. Dit seizoen staat zijn teller op twintig optredens in alle competities voor Inter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *