Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Erik ten Hag wil zich in de zomer gaan melden bij Bayern Munchen’

Erik ten Hag wil in de zomer gaan shoppen bij de Duitse grootmacht Bayern Munchen. Ze huren momenteel Marcel Sabitzer en hij heeft zoveel indruk gemaakt dat ze hem in de zomer definitief willen inlijven.

Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2025 bij de titelfavoriet van Duitsland, maar hier komt mogelijk een vervroegd einde aan. Ten Hag is tevreden over wat Sabitzer brengt bij Manchester United, voor wie hij drie officiële wedstrijden speelde. De Bayern-voetballer werd gehaald in de slotfase van de transferwindow als vervanger van de geblesseerde Christian Eriksen. Journalist Florian Plettenberg van Sky Sport Duitsland meldt op Twitter ook dat Bayern al een vervanger van Sabitzer in gedachten heeft.

Der Rekordmeister heeft namelijk een oogje laten vallen op een RB Leipzig-middenvelder Konrad Laimer. De middenvelder loopt deze zomer uit zijn contract en kan dus gratis verkassen naar de andere club in Duitsland. Hiermee zou hij Sabitzer achterna gaan, want die deed dit eerder ook al. Julian Nagelsmann maakte eerder ook al dezelfde overstap en wordt daarmee herenigd met zijn oude trainer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *