Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Jan Streuer kan prima aan de slag bij Ajax of Feyenoord’

Voormalig voetballer en huidig analist Pierre van Hooijdonk ziet in Jan Streuer een prima kandidaat om in de zomer aan de slag te gaan als technisch directeur bij Ajax of Feyenoord. Momenteel bekleed hij deze functie bij FC Twente maar gisteren gaf de 71-jarige Streuer aan deze zomer te zullen stoppen.

“Jazeker”, reageert Van Hooijdonk bij Studio Voetbal op de vraag of Streuer een goede technische man zou zijn bij Ajax of Feyenoord. Hij zou het dan ook niet gek vinden als Streuer door de topclubs wordt benaderd. “Ja, waarom niet?” Verslaggever Jeroen Stekelenburg sluit zich daarbij aan. “Ik weet niet precies wat zijn netwerk is, maar ik denk dat hij ingangen heeft bij plaatsen waar je ook als Feyenoord of Ajax veel aan hebt.”

“Ajax lijkt op de lange termijn verder te willen met Klaas-Jan Huntelaar, dan is het niet zo’n gek idee om er iemand naast te zetten. Streuer heeft ook gezegd dat hij misschien Arnold Bruggink nog gaat bijstaan in de komende transferperiode, dus dat maakt het misschien wat moeilijker. Dat hij veel goed gedaan heeft de afgelopen jaren, is duidelijk”, concludeerde Stekelenburg.

Behalve Streuer maakte ook trainer Ron Jans bekend te vertrekken bij FC Twente. Ibrahim Afellay heeft een goede opvolger in gedachten. “De eerste naam die me te binnen schiet, is Maurice Steijn. Als je ziet wat hij teweeg heeft gebracht bij Sparta… Vorig jaar waren ze op sterven na dood, maar hij heeft ze in de Eredivisie gehouden, wat niemand voor mogelijk hield. Aan het begin van dit seizoen gaf hij aan dat hij aanvallend wilde spelen met Sparta en daar heeft hij ook zijn aankopen op gericht. Die beloftes komt hij helemaal na. Het is echt knap wat hij presteert.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *