Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax-spelers kwamen onder Schreuder regelmatig te laat’

Analist en voormalig voetballer Andy van der Meyde beweert dat spelers van Ajax regelmatig te laat kwamen onder het bewind van de ontslagen coach Alfred Schreuder. Zijn collega Wesley Sneijder wil dit verhaal niet geloven.

Aan tafel bij het praatprogramma Veronica Offside is Van der Meijde echter stellig richting Sneijder. “Ik ga toch niet lopen liegen?” Sneijder kan zich echter niet voorstellen dat Schreuder ook geen strenge regels hanteerde, zoals John Heitinga dat nu ook zou doen. “Denk je echt dat Alfred Schreuder geen regels had? Natuurlijk had hij regels.”

Van der Meijde zegt echter zeker te weten dat de regels onder Schreuder aan de laars werden gelapt. “De spelers kwamen gewoon te laat, hè. Daar begint het al bij. Nu heeft John Heitinga gezegd dat als je niet op tijd bent je niet bij de selectie zit, en dat het niet uitmaakt wie je bent. Dat is duidelijk.” Sneijder wil het echter niet geloven. “En dat was bij Schreuder niet zo?” Daarop bleef Van der Meijde stellig. “Nee, daar kwamen spelers gewoon te laat en gebeurde er niets.”

Presentator Wilfred Genee beaamt min of meer de woorden van Van der Meijde. “Hij heeft het wel uit de eerste hand, hè. Ik heb het ook gehoord: hij gaf die jongens wel heel veel vrijheid.” Toch is Sneijder nog niet helemaal overtuigd. “Ja, oké, maar er is een verschil tussen veel vrijheid en die jongens niet bestraffen als ze te laat komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *