Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘PSV’er kan niveau Robben en Van Persie halen’

Journalist Valentijn Driessen is erg enthousiast over PSV-speler Xavi Simons. Hij denkt zelfs dat hij op termijn het niveau van o.a Arjen Robben en Robin van Persie kan gaan halen.

“Hij is negentien jaar. Daarom kun je niet verwachten dat hij de ploeg de komende veertien wedstrijden op sleeptouw kan gaan nemen, maar er is niemand die bij hem in de buurt kom qua niveau”, zegt Driessen in de podcast Kick-Off.“Af en toe is het treurig om te zien dat hij geen afspeelmogelijkheden heeft als zijn teamgenoten nog in de zestien staan”, klinkt het kritisch op de medespelers van Simons in Eindhoven.

Volgens Driessen kan Simons uitgroeien tot een wereldtopper. “Dat hij in de top gaat belanden is evident, lijkt me. Hij heeft verschrikkelijk veel kwaliteiten. Dit is een speler die de potentie heeft om het niveau van Robben en Van Persie aan te tikken.”

Gisteren had de Oranje-international nog een groot aandeel in de twee treffer van PSV op bezoek bij Feyenoord. Ondanks een 2-0 voorsprong voor de bezoekers, sleepten de Rotterdammers er in de slotfase nog een punt uit (2-2).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *