Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Arne Slot verklapt één nieuwe naam in treffen met PSV’

Morgen staat de kraker tussen Feyenoord en PSV op de kalender. En trainer Arne Slot heeft alvast aangegeven dat hij zal beginnen met Quinten Timber. De afgelopen weken ontbrak hij als basisspeler vanwege een blessure.

Niet op de plek van Mats Wieffer, die Timber uitstekend verving de laatste wedstrijden, maar op die van Sebastian Szymanski. De Pool ligt enkele weken uit de roulatie door blessureleed. Timber staat dus op ‘tien’ en kan ‘iets meer dan een uur spelen’. “Dat denk ik wel”, zegt Slot op de persconferentie vandaag. “Maar dat zal wel moeten blijken. Tegen NEC viel hij een halfuur in en toen zag het er niet uit alsof hij dat heel makkelijk volhield, maar in Enschede speelde hij drie kwartier heel goed. Quinten gaat starten, dat kan ik wel zeggen.”

Iemand die nog zal ontbreken is Gernot Trauner. Over de Oostenrijker zegt Slot: “Ik heb wel eens gezegd van: in een stout scenario hou ik er rekening mee dat hij het hele seizoen niet meer speelt. Als je dat als leidraad neemt dan gaat het nu inderdaad hartstikke goed, maar dat is nooit het beeld geweest wat de medische staf geschetst heeft. Zij hebben altijd wel gedacht dat hij ruimschoots voor het einde van het seizoen weer fit zal zijn.” Vermoedelijk kan Trauner in maart weer wedstrijden spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *