Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘SAMBA IN DE KUIP’ Igor Paixão lost zijn belofte in

Igor Paixao kwam afgelopen zomer binnen bij Feyenoord als de vervanger van Luis Sinisterra. En na een stroef begin van de Braziliaanse vleugelflitser begint hij zijn belofte steeds meer in te lossen. Zo maakte hij o.a een fraaie treffer tegen Ajax.

In gesprek met Voetbal International legt Paixão uit dat hij vooral op fysiek gebied sterk is gegroeid sinds zijn komst naar Feyenoord. “Dat komt door de specifieke manier van trainen en het programma in de gym. Ook voel ik dat ik sneller ben. Ik was al niet langzaam, maar nu merk ik tijdens trainingen en wedstrijden dat ik op dat vlak ook vooruitgang heb geboekt.”

Volgens de Braziliaan was het in het begin ook lastig omdat hij totaal de taal niet sprak. “Om het echt naar je zin te hebben, moet je wel kunnen praten met mensen. Danilo was en is mijn tolk, maar ik ben nu zelf hard bezig Engels te leren en een beetje Nederlands. Met wat Spaans kan ik communiceren met de andere Zuid-Amerikaanse jongens.” Het spreken van de taal is volgens de buitenspeler dan ook essentieel. “Ik wil zelf dingen leren begrijpen. Dit alles komt nog eens boven op wat ik voetballend allemaal nog moet leren.”

Paixão zegt absoluut te geloven in een kampioenschap voor Feyenoord. “Waarom niet? Dit Feyenoord is gewoon een hele goede ploeg. We hebben veel kwaliteiten voorin, achterin en op het middenveld. De organisatie is altijd in orde en we zijn bereid elkaar te helpen in het veld. We hebben alles in huis om tot het einde mee te doen om het kampioenschap.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *