Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Feyenoord en PSV grijpen mis in de strijd om Sven Mijnans’

AZ heeft zich in de strijd gemengd om Sparta-middenvelder Sven Mijnans. De Alkmaarders hebben een bod neergelegd. Ze hopen hiermee zowel Feyenoord als PSV af te troeven in de strijd om de veelbelovende middenvelder.

De Telegraaf schrijft zondagavond: “De Alkmaarders zijn in onderhandeling met zijn club Sparta Rotterdam over een directe overgang van de 22-jarige aanvallende middenvelder. De huidige nummer twee van de Eredivisie wil snel spijkers met koppen slaan, want de club kent forse concurrentie van twee clubs uit de Duitse Bundesliga.”

Mijnans is voornemens om maandag te bepalen waar zijn toekomst ligt. Er liggen inmiddels verschillende aanbiedingen op tafel bij Sparta, dat de creatieve middenvelder dus vlak voor de transferdeadline kwijt lijkt te raken. Ook Feyenoord was serieus in de markt, maar zag in hem vooral ‘een mogelijk interessante speler voor de toekomst’.

Volgens de krant lonkt er bij AZ meer perspectief voor Mijnans, die bij Sparta een goed seizoen doormaakt. Met drie goals en vijf assists heeft hij een belangrijk aandeel in de verrassende zesde plaats van de Rotterdamse club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *