Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax zoekt contact met de bondscoach van Kroatie’

Ajax zou Zlatko Dalic hebben benaderd om de opvolger te worden van Alfred Schreuder. Hier maakt De Telegraaf melding van. Momenteel is hij de bondscoach van Kroatie.

Na het 1-1 gelijkspel tegen FC Volendam is Schreuder ontslagen als trainer van Ajax. John Heitinga neemt de honneurs voorlopig waar als interim-trainer, maar het is de bedoeling dat de clubleiding een permanente opvolger zoekt. “Er is contact gelegd met Dalic, de bondscoach van Kroatië”, vertelt clubwatcher Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

Verweij vervolgt: “Daar hebben ze een contactje mee gelegd om te kijken of hij ervoor openstond om trainer van Ajax te worden. We hebben begrepen dat er in totaal drie mensen gepolst zijn om het definitief over te nemen van Schreuder als het mis zou gaan. Drie keer is Ajax een ‘nee’ verkocht. Dat is in het verleden ook wel eens anders geweest.” De Ajax-watcher weet niet om welke trainers het gaat.

Een pikant detail: Kroatië speelt komende zomer de Final Four van de Nations League in Nederland. In de halve finale staan Oranje en Kroatië tegenover elkaar. Valentijn Driessen heeft het vermoeden dat Dalic niet eerder beschikbaar komt, waardoor hij pas volgend seizoen een optie zou worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *