Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Van Nistelrooy weerspreekt: ‘Huurcontract is helemaal niet beëindigd’

Gisteren kwam naar buiten dat het huurcontract dat PSV heeft met Wolverhampton Wanderers over Ki-Jana Hoever is beëindigd. Maar trainer Ruud van Nistelrooy weerspreekt dit nu. Wel geeft hij toe dat er gesprekken gaande zijn met de Wolves.

“Hij is niet terug naar Engeland”, countert Van Nistelrooy tegenover ESPN. “Hij is nog steeds bij ons. Wat officieel speelt is dat er gezocht wordt naar een oplossing om hem bij een andere club onder de pannen te krijgen. Wij huren hem nu en er wordt gezocht naar een nieuwe club om hem weer op huurbasis over te nemen. Dat gaat dan weer via Wolves.”

Hoever zit niet meer bij de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren. Volgens Van Nistelrooy is een vertrek voor alle partijen dan ook de beste oplossing. “Zijn perspectief op minuten is bij ons klein. Dan is het beter voor een speler om ergens anders te gaan spelen, ook voor zijn ontwikkeling.”

In aanloop naar het uitduel met FC Emmen werd Joey Veerman gelinkt aan het Turkse Besiktas. “Ik weet daar niks van”, reageert Van Nistelrooy. “Ik ga niet reageren op geruchten vanuit de media. Ik ben bezig met de wedstrijd. Er zijn zaken die spelen tijdens de transferwindow, maar daar kan ik nu niet op reageren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *