Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Droomtransfer lonkt voor Joey Veerman’

Volgens de Britse roddelpers zou Joey Veerman in de belangstelling staan van Manchester United. De middenvelder van PSV lijkt daar zijn basisplaats verloren te zijn dus een transfer lonkt voor de middenvelder. Hij zou het gemis van Donny van de Beek moeten opvangen op Old Trafford.

Ten Hag heeft ook Jurriën Timber (Ajax) en Jesper Karlsson (AZ, na het mislopen van Cody Gakpo) in het vizier. De geruchten over Veerman dienen wel met een korrel zout genomen te worden, aangezien de oud-speler van sc Heerenveen toch zeker geen topseizoen draait tot dusver.

In het verleden erkende Veerman wel al eens dat United één van zijn favoriete clubs is. “Een droomclub heb ik niet per se. Ik zou heel graag in Spanje willen voetballen, omdat ik denk dat dat voetbal mij het meeste ligt. Maar ik ben ook vaak bij Manchester United geweest om te kijken, en die sfeer daar is bizar. En dan dat stadion; ja, dat soort clubs vind ik wel heel mooi. Maar je komt na PSV natuurlijk niet zomaar in Manchester, Madrid of Barcelona terecht”, zei Veerman eens in De PSV Supporter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *