Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘PSV laat uitblinker alleen voor Gakpo-achtig bedrag vertrekken’

PSV is niet van plan om deze transferperiode afscheid te nemen van Noni Madueke. Mochten club hem nu willen hebben dan zal er minimaal 40 miljoen euro op tafel moeten komen. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Volgens het Brabants medium is Chelsea in de markt voor Madueke, maar twijfelt de Engelse grootmacht of het een topbod moet doen op de vleugelaanvaller. PSV ziet de aanvaller echter pas liever in de zomer vertrekken, maar bij een niet te weigeren bod zou ook een wintertransfer aan de orde kunnen zijn.

PSV wil echter wil minimaal een bedrag van veertig tot 45 miljoen euro zien voor de buitenspeler. Mocht dat bedrag op tafel komen dan lijkt algemeen en technisch directeur Marcel Brands wel bereid om te praten over een mogelijke transfer. PSV wil zich met de hoge vraagprijs hard naar buiten opstellen en laten zien dat het nog de nodige ambities heeft voor dit seizoen.

Gakpo-scenario dreigt voor PSoch ligt er ook een Cody Gakpo-scenario op de loer voor PSV, waarin een een transfer van Madueke bij een niet te weigeren bod zomaar in een stroomversnelling kan komen. De vleugelaanvaller is ook nog eens interessant voor de Engelse clubs omdat het een ‘homegrown-player’ is schrijft het Eindhovens Dagblad. Als een club hem in de Premier League opstelt gaat dat niet ten koste van het aantal buitenlanders in een team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *