Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Arne Slot luidt de noodklok bij Feyenoord’

Arne Slot heeft dringend behoefte aan versterking binnen zijn club Feyenoord. De spoeling is namelijk zeer dun te noemen na het wegvallen van Gernot Trauner en Quenten Timber. En daarnaast viel David Hancko gisteren ook nog eens uit in het bekerduel tegen PEC Zwolle.

De oefenmeester was na afloop van het duel tegenover ESPN te spreken over het optreden van Wieffer, die gevaarlijk was bij de standaardsituaties van Feyenoord. “Dat brengt hij wel met zich mee, met zijn lengte is hij gevaarlijk bij aanvallende standaardsituaties.”

Slot bleef complimenteus richting Wieffer. “Hij speelde met veel zelfvertrouwen, was heel rustig aan de bal. En hij was ook agressief, hij liep een aantal malen mensen van de bal af. Ik heb heel veel woorden nodig om te zeggen dat ik hem heel goed vond spelen.”

Ondanks dat Wieffer goed speelde, wil Slot absoluut nog een middenvelder aan zijn selectie toevoegen. “Dat heeft niets te maken met de kwaliteiten van Mats, maar met de aantallen. Want als Mats was uitgevallen, had daar een speler achter gezeten die al drie jaar als nummer 10 of linksbuiten speelt, namelijk Mo Taabouni. En datzelfde geldt voor Orkun Kökçü. Daarom vinden wij dat wij een nieuwe speler nodig hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *