Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘PSV gaat hiermee Ajax en Feyenoord pijn doen’

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos is ervan overtuigt dat PSV het vertrek van Cody Gakpo intern kan oplossen. In een video-item van het Eindhovens Dagblad draagt De Mos zijn oplossing voor.

“De oplossing ligt heel dichtbij. Je moet Joey Veerman voor Érick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré laten spelen en Xavi Simons vanaf de linkerkant.” PSV-trainer Ruud van Nistelrooy koos ervoor om Anwar El Ghazi de laatste twee wedstrijden tegen Sparta te laten beginnen vanaf de linkerkant.

Een keuze waarmee De Mos het niet eens en juist liever Simons ziet spelen. “Dan heb je weer die vierde middenvelder, zoals je voor de winterstop met die goede serie eindigde. Behalve dan tegen AZ. Het is allemaal niet zo moeilijk. Ik denk dat dat het beste is.”

Volgend de voetbalanalist wordt er teveel aandacht geschonken aan het vertrek van Gakpo. “Ik zou een oproep willen doen, ook naar de media: er is meer dan Gakpo. Anders moeten we het stadion maar in Nijmegen zetten, dan had PSV nooit bestaan. Er zijn grotere spelers dan Gakpo verkocht. Laten we daar alsjeblieft mee stoppen. Ajax verloor acht spelers, PSV verliest er één.”

Volgens De Mos moet PSV uitgaan van de huidige spelersgroep, waarmee het volgens de oud-trainer prima om de prijzen mee kan spelen. “Daar ga je zeker Ajax pijn mee doen, daar ga je Feyenoord pijn mee doen en ook FC Twente en AZ. Daar ben ik van overtuigd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *