Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Arne Slot laat zich uit over mislopen van toptransfer

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zich voor het eerst uitgelaten over het mislopen van Ramiz Zerrouki. De oefenmeester legt zich neer bij het feit dat de middenvelder van Twente niet haalbaar bleek.

Jan Streuer verklaarde dinsdag andermaal dat de Algerijn niet te koop was, waarna Dennis te Kloese bevestigde dat de Rotterdammers de pogingen om Zerrouki naar de Kuip te halen, per direct staken. “Het is niet mijn gewoonte om te praten over een speler die niet van ons is en ook niet naar ons toekomt, maar het zou wel laf zijn om er nu niets over te zeggen”, reageert Slot op de persconferentie. “Het is ook zo breed uitgemeten.”

“Het is jammer dat wij Zerrouki niet naar Feyenoord hebben kunnen halen, maar dat is ook de realiteit bij Feyenoord met de huidige financiële middelen”, vervolgt hij. Naar verluidt had de Stadionclub inclusief bonussen een bedrag van acht miljoen euro over voor Zerrouki. Dat het niet tot een transfer is gekomen, verbaast Slot echter allerminst. “Dat wist ik al toen ik anderhalf jaar geleden aan deze klus begon.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *