Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Manchester City troeft Ajax af in strijd om Marokkaan’

Het ziet ernaar uit dat Ajax naast de aanvallende middenvelder Bilal El Khannouss zal grijpen. Manchester City heeft zich namelijk in de strijd gemengd om de Marokkaans international van het Belgische KRC Genk.

Bovendien zou ook SSC Napoli concreet op de markt zijn voor El Khannouss. Verder waren Bayern München, Manchester United en Paris Saint-Germain – net als Ajax – aanwezig middels een delegatie scouts bij RC Genk versus Club Brugge (3-1, afgelopen weekend). Ajax bekeek aldaar overigens ook Brugge-verdediger Abakar Sylla, die met twee keer geel van het geld werd gestuurd in de Jupiler Pro League-kraker.

Genk wil El Khannouss vooralsnog enkel verkopen als daarmee het transferrecord van België (Charles de Ketelaere, van Brugge naar AC Milan voor 32 miljoen euro) verbroken wordt. Daarmee lijkt Ajax reeds kansloos in de strijd om de Marokkaanse WK-ganger. “De Marokkaanse geruchten over dat Ajax onlangs 20 miljoen euro op hem had geboden, kloppen niet”, schrijft HLN verder nog.

Bij Genk blijven ‘is het plan’
El Khannouss zegt zelf over zijn nabije toekomst en alle geruchten: “Ik doe gewoon mijn ding op het veld. Alles wat ernaast gebeurt, is voor mijn makelaars. Of ik met zekerheid kan zeggen dat ik deze maand niet vertrek? In voetbal weet je nooit, maar dat is wel het plan. Ik wil nog prijzen pakken met Genk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *