Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Feyenoord heeft een bod neergelegd bij FC Twente’

Feyenoord heeft deze transferperiode een bod neergelegd bij FC Twente voor middenvelder Ramiz Zerrouki. Dit heeft trainer Ron Jans vanochtend bevestigt in het programma ‘Goedemorgen Eredivisie’.

“Feyenoord heeft zich gemeld en deed een bod, maar er zijn geen onderhandelingen geweest. Nee, dit is niet voor de bühne om meer geld te krijgen. Wij zijn bezig met een goed seizoen en willen niet verkopen.”

“De club gaat altijd boven het team en individu, dus in onze ogen krijgt dat prioriteit. Feyenoord staat ook maar drie punten boven ons, dus het lijkt mij geen verstandige keuze. Feyenoord heeft afgelopen zomer de kans gehad.”

Jans is niet bang dat Zerrouki een arbitragezaak aan gaat spannen, zoals hier en daar gesuggereerd wordt. “Dat verwacht ik niet. Ik ken zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen goed, dat zijn prima mensen. Ik denk niet dat het zover komt. We spelen dinsdag tegen Telstar en ik wil Ramiz graag opstellen. Wij laten onze beste spelers en trainers niet zomaar gaan. Wij zitten in een positie dat we onze beste spelers liever verkopen aan buitenlandse clubs.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *