Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax moet stokje steken voor Zerrouki-transfer’

Ramiz Zerrouki wordt al een geruime tijd gelinkt aan een overstap naar Feyenoord. Analist Hugo Borst ziet ook een andere mogelijkheid voor de middenvelder van FC Twente. Een overstap naar Ajax.

“Als Ajax de concurrentie bovenin echt wil verzwakken, kunnen ze ook Zerrouki voor het middenveld halen”, stelt de journalist van het Algemeen Dagblad. “Ze kennen hem goed, want hij is bij Ajax opgeleid. Misschien gaat Álvarez in de winter weg en als je voor hem gaat cashen, verdien je goed geld en kun je tegelijkertijd een prima vervanger halen.”

Borst vraagt zich echter af of er momenteel überhaupt beleid gevoerd wordt in Amsterdam: “Ajax wordt op dit moment ontzettend slecht geleid. Overal is crisis. Cultuurbewaker Danny Blind is weg, er is geen technisch directeur en de trainer staat ter discussie. Het elftal moet nu echt opnieuw worden uitgevonden en de laatste week voor het WK was gewoon rampzalig.”

Twente vraagt een fiks bedrag voor Zerrouki (naar verluidt 7,5 miljoen euro) en Feyenoord wil daar vooralsnog niet aan voldoen. Voetbal International voorzag ons op zaterdagmiddag van een update: “De handelswijze van Twente wekt irritatie, in De Kuip en het kamp-Zerrouki, dat vanwege zijn prestaties en professionele opstelling op iets meer medewerking had gehoopt. In de persoonlijke omgeving van de Amsterdammer zijn er mensen die op hem inpraten: zolang Twente zich onvermurwbaar opstelt, moet je niet meer spelen. Staken, dus. Het past niet bij Zerrouki, die door de voordeur wil vertrekken. Zaakwaarnemer Van Kooperen maant hem ook tot kalmte. Maar dat de irritatie oploopt, is een feit.”

Oefenmeester Ron Jans van de Tukker zei gisteren: “De situatie waarin Ramiz zit, doet wel iets met een speler. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij zich hier weer overheen zal zetten, net als in de vorige transferperiode.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *