Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Virgil: ‘We moeten Cody Gakpo de tijd geven’

Cody Gakpo maakte onlangs de overstap van PSV naar Liverpool. Aanvoerder Virgil van Dijk vindt dat men hem de tijd moet geven om zich aan te passen bij zijn nieuwe club.

“Ik weet hoe het is om in de winter van een seizoen naar een nieuwe club te komen”, vertelt ervaringsdeskundige Van Dijk na afloop van het duel met Leicester City. “We moeten Cody de tijd geven en ik weet zeker dat de fans van Liverpool dat ook echt zullen doen.” Tijdens de wedstrijd tegen Leicester City was Gakpo toeschouwer vanaf de tribune. Het duel werd uiteindelijk met 2-1 gewonnen door Liverpool.

Van Dijk speelde ook een kleine rol in de transfer van Gakpo, maar echt mee onderhandelen deed de verdediger niet. “We moeten dat niet overdrijven. Ik heb hem gesproken en ik kon alleen maar goede dingen vertellen, omdat ik het hier goed naar mijn zin heb en we erg succesvol zijn. Ik ben heel blij dat Cody ook naar Liverpool is gekomen. Het is een goede voetballer en een goede jongen. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk van starten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *