Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Erik ten Hag woest op clubleiding na mislopen Gakpo’

Erik ten Hag is ‘not amused’ nu Cody Gakpo heeft getekend bij de concurrent Liverpool. En dat heeft de manager van Manchester United ook laten weten aan de clubleiding. Ten Hag schijnt zeer gefrustreerd te zijn.

United was afgelopen zomer ook al een belangrijke kandidaat om Gakpo in te lijven. Dat de 23-jarige buitenspeler nu voor Liverpool in plaats van The Mancunians kiest, is tegen het zere been van Ten Hag, weet ESPN. ‘De transfer van Gakpo naar Liverpool kwam niet als een verrassing voor Ten Hag, die dezelfde zaakwaarnemer heeft als de aanvaller van PSV, maar de teleurstelling blijft’, klinkt het.

De clubleiding van United deed geen officieel bod op Gakpo, die voor een bedrag dat kan oplopen tot vijftig miljoen euro naar Liverpool trekt. Ten Hag hoopt, door het vertrek van Cristiano Ronaldo, naar verluidt in januari nog altijd op een aanvallende versterking. In Britse media wordt gemeld dat de kans klein is dat United een aanvaller gaat kopen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat United een aanvaller huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *