Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Arne Slot: ‘Wij zoeken een speler die er direct staat’

Feyenoord hoopt de komende periode toe te slaan op de transfermarkt. Ze gaan namelijk opzoek naar een vervanger voor de geblesseerde Gernot Trauner. Hij is maanden niet inzetbaar en trainer Arne Slot wil er een speler bij hebben die er direct staat.

Trauner moet een operatie ondergaan en zal minimaal twee maanden uitgeschakeld zijn. Slot vertelde voor het duel tegen Emmen dat Feyenoord zeker de transfermarkt op zal gaan. “In eerste instantie zoeken we een speler die er gelijk staat, maar we weten ook dat dat vaak een prijskaartje met zich meebrengt. In de winter zijn de spelers vaak ook niet goedkoper dan in de zomer.”

Volgens Slot staat Feyenoord dan ook voor een pittige opgave. “Dat is best een uitdaging om die te vinden. Als dat lukt, zullen we dat niet nalaten. Als dat niet lukt, wordt het een speler die de concurrentie moet aangaan met bijvoorbeeld Jacob Rasmussen en Lutsharel Geertruida, die er kan spelen. Dan leveren we erg veel kopkracht in natuurlijk. Zelf Mats Wieffer is voor die positie nog een optie. Het kan op meerdere manieren, maar idealiter haal je er een die er gelijk staat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *