Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax heeft ook Spaanse WK-ganger in het vizier’

Ajax heeft de 27-jarige Spaanse doelman David Raya in het vizier als nieuwe versterking. Dit weet de journalist Luca Bendoni te melden. Hij staat momenteel onder contract bij het Engelse Brentford dat uitkomt in de Premier League.

bij Ajax op de lijst zou staan en dat er de laatste dagen al twee keer contact is geweest tussen beide kampen. Hij schreef echter ook dat Villarreal-doelman Rulli als eerste keuze geldt. Zijn naam werd eerder ook al genoemd door Fabrizio Romano.

Raya werd geboren in Barcelona, maar speelt al sinds zijn zestiende in Engeland. Hij zette zijn eerste stappen in het betaald voetbal bij Blackburn Rovers, waar Brentford hem in 2019 voor een bedrag van ruim drie miljoen euro oppikte. Bij The Bees is hij inmiddels bezig aan zijn vierde seizoen als eerste keeper. Raya was afgelopen maand ook mee naar het WK in Qatar met de Spaanse nationale ploeg, maar was daar reservedoelman achter Unai Simon. Voor de 27-jarige Raya staat de teller op twee interlands.

Raya, die nog tot 2024 vastligt bij Brentford, kan dus worden toegevoegd aan het lijstje met mogelijke keepers voor Ajax. Toch lijkt Rulli vooralsnog de eerste keus te zijn. De afgelopen tijd kwamen ook de namen van Andries Noppert, Dominik Livakovic en Alexander Nübel voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *