Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax ziet kans op komst Hakim Ziyech toenemen’

Het ziet ernaar uit dat Hakim Ziyech deze winter toch echt zal gaan vertrekken bij Chelsea. Manager Graham Potter is namelijk niet voornemens op hem tegemoet te komen met een basisplaats.

Op een persconferentie van Chelsea werd Potter gevraagd naar de situatie van de oud-Ajacied. “Ziyech is altijd een heel betrokken speler geweest en we weten welke kwaliteiten hij in huis heeft”, zo opende de manager van de Londenaren. “We houden van hem als speler. Hij is er goed in om tussen de linies te spelen.”

Potter benadrukte tegelijkertijd dat Ziyech geduld moet houden. “Bij Chelsea zijn er altijd goede spelers die niet in de basis staan. Wij zijn in ieder geval heel blij met hem en tegelijkertijd zijn we blij voor hem voor wat hij heeft laten zien tijdens het WK. We hebben tijdens het toernooi contact met hem gehouden. Hakim is een fijne kerel en een heel goede speler.”

Het is zeer de vraag of Ziyech dat geduld nog kan opbrengen. De aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller werd tweeënhalf jaar geleden al opgepikt bij Ajax, maar wist sindsdien nooit een vaste basisplaats te veroveren. Dit seizoen staat de teller op één basisplaats en een totaal van 148 speelminuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *