Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Dortmund toch niet geinteresseerd in Feyenoord-uitblinker’

Afgelopen week kwam er in het nieuws dat Borussia Dortmund een oogje zou hebben op Feyenoord-speler Lutsharel Geertruida. Maar vo9lgens de journalist Sacha Klaverkamp liggen de zaken heel anders.

De Duitse tak van Sky Sports meldde een aantal dagen geleden dat Dortmund zich wilde versterken met Geertruida. Onder meer BILD en 1908 bracht dit nieuws ook. Volgens hen zou BVB snijden in de selectie om ruimte te creëren voor transfer. Geertruida werd daarbij nadrukkelijk genoemd als target. Klaverkamp, de Head of Sports van de Duitse krant Ruhr Nachrichten heeft vervolgens navraag gedaan bij Dortmund, en volgens hen klopt het nieuws niet.

De Duitse topclub zou geen gesprekken hebben gevoerd met het management van Geertruida. Ook ontkent het dat de verdediger gescout is bij duels van Feyenoord. Geertruida, die meestal als rechtsback speelt, maar ook uit de voeten kan in het centrum van de verdediging én als controlerende middenvelder, knokte zich vorig seizoen in de basis. Hij viel vooral positief op in de eindfase van de Conference League. Hierdoor zullen internationale topclubs hem wellicht ook op de radar hebben, al lijkt het nu twijfelachtig of Dortmund daar ook bij hoort.

Geertruida heeft in De Kuip nog een verbintenis tot 2024, Feyenoord liet al weten die graag met een extra jaar te willen verlengingen. Eerder gesprekken daarover draaiden echter op niets uit. Bij een eventuele transfer zal de clubleiding vermoedelijk een stevig bedrag willen ontvangen. Transfermarkt stelt dat hij rond de 12 miljoen euro moet kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *