Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Alfred Schreuder krijgt steun vanuit de spelersgroep’

Ajax kan terugkijken op een erbarmelijke slechte eerste seizoenshelft en de druk op trainer Alfred Schreuder is dan ook groot te noemen. Nieuweling Owen Wijndal is wel van hem gecharmeerd en neemt het voor zijn oefenmeester op. “Ik heb veel vertrouwen in de ploeg en in de trainer.”

Dat stelt hij tegenover Voetbal International over de selectie en Schreuder. “Ik krijg de kritieken niet zo mee, maar volgens mij moeten we dat ook niet groter maken dan het is. Ik weet van mezelf wat ik vind, en Alfred Schreuder is een hele goede trainer, die spelers beter maakt. Dat gaan we in de komende periode ook zien en dan doel ik op ons allemaal als ploeg. We moeten allemaal beter, dat is duidelijk”, aldus Wijndal.

Dat Blind lijkt te vertrekken, kan voor de van AZ overgekomen verdediger een voordeel zijn. “Ik wil fit blijven, alles spelen, en belangrijk zijn voor de ploeg. Er is veel concurrentie, maar daarom is het ook Ajax, de absolute top van Nederland. Elke speler moet elke dag laten zien dat hij de beste is op zijn plek, dat is alleen maar goed. Ik eis dat ook van mezelf”, verzekert de linkspoot, die de afgelopen periode heeft gebruikt om nog fitter en beter te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *