Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax akkoord met transfervrij vertrek van Daley Blind’

Ajax zou hebben ingestemd met het transferverzoek van Daley Blind. Zo zou hij de winter transfervrij kunnen vertrekken uit Amsterdam. Hier maken De Telegraaf en Voetbal International melding van.

Deze week werd duidelijk dat Royal Antwerp FC geïnteresseerd is in de diensten van de 32-jarige Blind. Trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars willen de linksback maar wat graag naar België halen. Naar verluidt zijn ze bereid de 99-voudig international een riant salaris aan te bieden, maar hoopt het onder een transfersom uit te komen.

Blind, die in de Johan Cruijff ArenA beschikt over een aflopende verbintenis, heeft gevraagd aan de clubleiding of hij transfervrij mocht vertrekken. Het bestuur heeft, met de staat van diens van Blind bij Ajax in acht nemend, besloten hiermee akkoord te gaan. Blind was jarenlang een steunpilaar binnen de ploeg, maar werd recent regelmatig gepasseerd door Alfred Schreuder. De kritiek op Blind nam toe, vooral over het gebrek aan snelheid en het defensieve gedeelte. Owen Wijndal en zelfs rechtsback Devyne Rensch kregen bij tijden en wijlen de voorkeur boven de routinier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *