Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax al maanden bezig met topaankoop van 15 miljoen’

Ajax is al maanden bezig om de Argentijnse middenvelder Alan Varela naar Amsterdam te halen. Hier maakt het Spaanse medium SPORT melding van.

Sport meldt dat Varela zinspeelt op een avontuur in Europese competitie. Ajax is echter niet de enige geïnteresseerde club en heeft stevige concurrentie in de strijd om de handtekening van de 21-jarige middenvelder. Onder meer FC Barcelona en Benfica azen eveneens op de komst van Varela. Boca Juniors wil minstens vijftien miljoen euro zien voor de verdedigende middenvelder.

Barcelona ziet in Varela een geschikte vervanger voor Sergio Busquets, maar Sport stelt dat de Catalanen niet in het voordeel zijn. “Ajax en Benfica onderhandelen al maanden met de entourage van de voetballer en het lijkt duidelijk dat hij een meer dan betrouwbare aanwinst zou zijn.”

Benfica zou pas in de zomer zaken willen doen omdat het ruimte moet maken in de financiële huishouding. Naar verwachting staat Enzo Fernández voor een transfer en kan Varela vervolgens als vervanger worden aangetrokken. Ajax moet mogelijk al eerder handelen, gezien Álvarez aast op een wintertransfer. De Mexicaan zou alsnog de overstap naar Chelsea willen maken, nadat afgelopen zomer een transfer afketste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *