Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Twente staat open voor megatransfer van Zerrouki’

FC Twente is bereid om Ramiz Zerrouki te laten gaan als een club een groot bedrag voor hem op tafel legt. Hier maakt het medium Tubantia melding van.

In de podcast De Ballen Verstand spreekt Twente-watcher Leon ten Voorde zich uit over een mogelijke transfer van Zerrouki. De Tukkers willen de middenvelder liever niet midden in het seizoen laten gaan, maar Ten Voorde zegt dat er geen enkele garantie is dat Zerrouki ook daadwerkelijk tot het einde van het seizoen blijft. “Als er op 20 januari een megabod op Zerrouki komt dan ziet de wereld er plots heel anders uit.”

Eerder sprak Zerrouki zichzelf al eens in gesprek met Voetbal International uit over een mogelijke transfer. “Er is eigenlijk geen reden om weg te gaan. Maar ik weet ook wat ik uiteindelijk wil bereiken en welke stappen ik daarvoor nog moet zetten. Dat kan ergens anders sneller dan hier.”

Feyenoord meldde zich afgelopen zomer al voor de middenvelder, maar Zerrouki wilde niet bevestigen dat het ook zijn volgende bestemming wordt. “We zijn een paar maanden verder, situaties veranderen. Als zij weer willen komen, zal er opnieuw gepraat moeten worden. Voor mij tellen vooral het plan en het vertrouwen van een trainer. Zie ik mij hier een nog betere speler worden? Zo ja, dan kan de rest worden geregeld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *