Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Mohamed Kudus stuurt aan op vertrek bij Ajax’

Mohamed Kudus lijkt te willen vertrekken bij Ajax. Hier maakt het Engelse medium The Athletic melding van. Er is veel belangstelling voor de Ghanees. Zo zijn clubs uit de Lique 1, Bundesliga en Premier League in hem geinteresseerd.

Ajax wil de aanvallende middenvelder liever niet laten gaan, maar lijkt wel bereid om mee te werken als er een bedrag van 35 tot veertig miljoen euro op tafel komt voor Kudus. De Ghanees international heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2025.

Kudus heeft een sterk WK achter de rug, wat de nodige interesse heeft aangewakkerd bij diverse Europese topclubs. Ook zijn landgenoot Iñaki Williams liet zich onlangs al uit over een mogelijke transfer van Kudus en stelde zelfs dat ‘Ajax te min is geworden’ voor de aanvallende middenvelder. The Athletic meldt dan ook dat de Ghanees zijn zinnen heeft gezet op een winterse transfer.

Volgens het Engels medium geniet een overstap naar een Premier League-club de voorkeur bij Kudus, waar hij ook de voorwaarde kan krijgen dat hij als middenvelder daar kan spelen. Namen van clubs worden niet genoemd, al meldde De Telegraaf eerder al dat clubs als Liverpool en Everton in de race zouden zijn. Afgelopen zomer zag Kudus zelfs nog een transfer naar The Toffees afketsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *