Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Daley Blind staat open voor nieuw avontuur’

Daley Blind lijkt wel oren te hebben in een nieuw avontuur bij het Belgische Royal Antwerp FC. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf melding van.

De ochtendkrant schreef vrijdag al over de interesse van Antwerp in Blind, die bij Ajax zijn basisplaats is kwijtgeraakt. De Amsterdammers hopen desondanks nog wel iets aan de 32-jarige verdediger te verdienen. “Ajax moet eerst de afweging maken: laten we hem transfervrij gaan? Dan heb je geen back-up voor Wijndal meer, dus zij zullen een transfersom willen hebben”, legt Verweij uit in de podcast Kick-off Qatar van De Telegraaf.

Technisch directeur Marc Overmars van The Great Old lijkt niet van plan over de brug te komen. “Antwerp is serieus geïnteresseerd, maar zij willen geen afkoopsom betalen. Dan moet Ajax zeggen: we willen van het salaris af en we halen wel een ander alternatief. Blind wil wel die kant op, denk ik.” De Oranje-routinier lijkt bij de Belgische club evenveel te kunnen verdienen als in Amsterdam. “Daar zit Paul Gheysens, een hele rijke kerel, achter.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *