Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Portugese volk keert zich tegen Cristiano Ronaldo’

Het hoofdstuk bij Manchester United zit erop voor Cristiano Ronaldo en het ziet ernaar uit dat zijn rol bij het Portugese elftal ook is uitgespeeld. Het Portugese volk keert zich namelijk tegen hem.

Ronaldo scoorde op het WK tegen Ghana (3-2) na een discutabele strafschop, maar maakte verder weinig indruk. Uit een poll van de grote Portugese sportkrant A Bola blijkt dat zeventig procent van de fans een voorkeur hebben voor een basisteam zonder de 37-jarige aanvaller. Tegen Zwitserland zou hij geslachtofferd moeten worden…

Het einde van een tijdperk is al aanstaande. Ronaldo begon weliswaar elke groepswedstrijd in de basis, maar maakte nog geen enkele keer de negentig minuten vol en dat is voor hem ongewoon. Tegen Zuid-Korea (2-1 nederlaag) reageerde hij zelfs gefrustreerd, al ontkende hij dat de woede op de bondscoach was gericht.

Ronaldo speelt dit WK zonder club achter zijn naam. Manchester United heeft zijn contract ontbonden na een reeks incidenten. Naar verluidt gaat hij na dit WK een megacontract tekenen in Saudi-Arabië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *