Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax lijkt afscheid te moeten nemen van groot aanvallend talent’

Het ziet ernaar uit dat Sontje Hansen aanstuurt op een vertrek bij Ajax. Hij is door trainer Alfred Schreuder niet meegenomen op trainingskamp naar Marbella. Hij liet weten dat contractperikelen hier de oorzaak van zijn.

Schreuder stelt in gesprek met Het Parool dat het een lastige kwestie is. “De club is in onderhandeling met hem over een nieuw contract, maar hij wil maar niet bijtekenen.” De oefenmeester heeft echter wel een duidelijke mening over hoe hij er momenteel in staat. “Ajax moet leidend zijn, niet de speler. Ook daar moeten we strakker in zijn. Dit is een duidelijk signaal.”

Hansen wordt al een tijd lang in verband gebracht met een mogelijke overgang naar Vitesse. De Arnhemmers zouden in de Ajax-aanvaller een ideale versterking zien voor hun voorhoede. Bovendien heeft de aanvaller dezelfde zaakwaarnemer als Vitesse-trainer Philip Cocu, waardoor een samenwerking voor de hand lijkt te liggen. Het lijkt er dan ook op dat Hansen op en breuk aanstuurt met Ajax en zijn contract niet gaat verlengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *