Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Club uit de Bundesliga trekt aan Alfred Schreuder’

VFB Stuttgart heeft nog altijd een oogje op Ajax-trainer Alfred Schreuder. Hier maakt journalist Florian Pettenberg van Sky Deutschland melding van. Bij die club zoeker ze nog altijd naar een nieuwe manager.

De oefenmeester werd ook al eerder genoemd bij Stuttgart, maar Schreuder zelf stond destijds nog niet open voor een vertrek naar de Bundesliga. “Nul interesse? Ja, dat klopt”, waren de woorden van de Ajax-trainer. Het is niet bekend of Schreuder nu wel open zou staan voor een overgang. Andere namen die worden genoemd zijn Bruno Labbadia en Jess Thorup.

Schreuder staat bij Ajax onder grote druk, nadat hij met de Amsterdammers werd uitgeschakeld in de Champions League en ook de resultaten in de Eredivisie tegenvallen. In de laatste competitieweek voor de winterbreak verloor Ajax van PSV (1-2) en speelde het gelijk tegen Vitesse (2-2) en FC Emmen (3-3). Het leidde al tot witte zakdoekjes vanaf de tribunes, terwijl ook de kreten “Schreuder, rot op”, klonken.

De Ajax-directie lijkt echter nog niet van plan om al vroegtijdig afscheid te nemen van Schreuder, die momenteel met zijn selectie is afgereisd voor een trainingskamp in Marbella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *