Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Erik ten Hag wil Ziyech-transfer kapen van Ajax’

Erik ten Hag de manager van Manchester United zou zijn pijlen hebben gericht op Hakim Ziyech. Hier maken buitenlandse media melding van.

Ten Hag haalde afgelopen zomer Antony en Lisandro Martínez op bij Ajax, maar ditmaal lijkt hij dus een populair doelwit van de Amsterdammers weg te kapen. Volgens buitenlandse media overweegt de United-manager zijn werkgever opdracht te geven om de middenvelder annex aanvaller op te pikken bij Chelsea.

Ziyech werd afgelopen zomer al gelinkt aan United, dat destijds niet doorpakte. Nu zou de Engelse topclub dus alsnog kunnen toeslaan door hem op te pikken bij de competitiegenoot uit Londen. Dat zou slecht nieuws betekenen Ajax en AC Milan, die allebei maandenlang als dé opties werden gezien.

Ziyech komt bij Chelsea ook dit seizoen weinig aan spelen toe. De 29-jarige international van Marokko lijkt daarom wel heil te zien in een transfer. Volgens de laatste geruchten heeft United momenteel de beste papieren, al moet nog blijken of Ten Hag en consorten daadwerkelijk doorpakken in januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *