Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax op poleposition voor handtekening van Hakim Ziyech’

Ajax zou de beste papieren hebben om Hakim Ziyech deze winter over te nemen van Chelsea. AC Milan zit ook al een lange tijd achter hem aan maar lijken van hem af te zien. Hier maakt Relevo-journalist Matteo Moretto melding van.

Al maanden worden Ajax en AC Milan gezien als topkandidaten om Ziyech in te lijven. In de zomer ketste een transfer af, maar recentelijk leken beide clubs opnieuw in de race te zijn. Italiaanse media claimden zelfs dat de Serie A-formatie op poleposition ligt om hem in te lijven, maar volgens Moretto is een transfer naar San Siro helemaal niet realistisch op dit moment.

De journalist laat via zijn Twitter-kanaal weten dat een transfer van Ziyech ‘niet heet’ is op dit moment. AC Milan zou andere prioriteiten hebben gesteld en vraagt zich bovendien af of het überhaupt haalbaar is om de Marokkaans international in te lijven. Chelsea lijkt permanent van hem af te willen en daar staat een riant prijskaartje tegenover, zeker als zijn marktwaarde dit WK weer stijgt.

AC Milan lijkt dus af te haken en dat zou goed nieuws betekenen voor Ajax. De Amsterdammers worstelen al geruime tijd met de invulling van de rechtsbuitenpositie. Sergio Conceiçao geldt meer als optie voor de lange termijn, Lucas Ocampos lijkt deze winter alweer te vertrekken en zowel Steven Bergwijn als Dusan Tadic voldoet nauwelijks op die positie. Ziyech zou daarom een serieuze optie kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *