Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Luis Sinisterra overweegt ooit terug te keren bij Feyenoord’

Afgelopen zomer verruilde Luis Sinisterra Feyenoord voor een avontuur bij Leeds United. Toch overweegt de Colombiaanse aanvaller in de toekomst om terug te keren bij de Stadionclub.

Sinisterra nam onlangs afscheid van de Feyenoord-fans. In een interview met de clubkanalen kijkt hij nu terug: “Het waren vier prachtige jaren. Er waren ook minderen momenten, maar die wisten we samen boven te komen. Ik ben Feyenoord en de hele club ontzettend dankbaar. Ik ben blij de club gegroeid als speler in alle opzichten. Dat zal ik nooit vergeten.”

De Colombiaanse vleugelaanvaller geeft de fans hoop op een hereniging. “Hopelijk blijft dit voor altijd mijn thuis. Ik zeg niet doei, maar tot ziens. Misschien kom ik in de toekomst terug. Ik zou het erg fijn vinden als dat zou gebeuren, maar het was tijd voor de volgende stap in mijn carrière. Ik wens het team een geweldig seizoen toe. Ze zijn goed bezig. Ik wens iedereen het beste toe.”

Sinisterra geeft aan dat hij de verrichtingen van Feyenoord blijft volgen. “Ik probeer zo goed mogelijk op de hoogte te blijven en zo veel mogelijk wedstrijden te volgen. Soms is dat moeilijk, want we spelen vaak rond dezelfde tijd, maar ik kijk altijd op de app.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *