Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ajax moet 24 miljoen euro overmaken voor opvolger Alvarez’

Ajax heeft een nieuwe speler op het oog. Het gaat om de 21-jarige middenvelder Danilo die in Brazilie speelt voor Palmeiras. Wel moeten de Amsterdammers diep voor hem in de buidel tasten. Hij moet maar liefst 24 miljoen euro opleveren.

ESPN meldt dat Arsenal zich ook weer gemeld heeft in de race voor Danilo, terwijl het eerder al was afgehaakt. Ajax zou in een eerder stadium al vertegenwoordigers naar Brazilië hebben gestuurd om de middenvelder te bekijken. In Amsterdam ziet men Danilo als opvolger van Álvarez, die mogelijk na het WK vertrekt bij Ajax.

Arsenal en Ajax zijn echter niet de enige geïnteresseerde clubs, ook AS Monaco zou werk willen maken van de komst van Danilo. Naar verluidt zullen echter alleen Ajax en Arsenal een bod overwegen in de winterstop. De Braziliaan kan als verdedigende middenvelder uit de voeten, maar ook als centrale verdediger. De 21-jarige middenvelder werd als eens opgeroepen voor de Seleção, maar tot een debuut voor de Braziliaanse ploeg kwam het nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *