Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Calvin Bassey moet zo snel mogelijk weg bij Ajax’

Ajax pakte deze zomer uit met de nodige versterkingen maar een succes lijkt het tot op heden niet. Ook de komst van Calvin Bassey kan huidig voetbaltrainer Aad de Mos niet bekoren. Hij zou hen namelijk zo snel mogelijk weer van de hand doen.

Ook in januari is Alfred Schreuder hoogstwaarschijnlijk coach in Amsterdam en daar zijn veel fans niet blij mee. De Mos zegt echter in de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews: “Fans werken alleen maar vanuit emotie. Als ze iets zeggen en je leest dat, dan moet je vaak lachen. Daar zijn ze ook fans voor. Die betalen dure centen om naar het stadion te mogen gaan. Maar vaak zie je ook op de moderne social media dat ze opstellingen maken. Dan denk ik: jongen, waar heb je het over? Er zijn er ook wel bij die soms met twaalf willen spelen, ‘we moeten geen 4-2-3-1 spelen, we moeten 4-4-3 spelen’.”

Schreuder blijft dus zitten, maar dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat Ajax opnieuw veel geld uit zal geven op de markt. De Amsterdammers hebben echter al een ontzettend brede selectie: “Die één, twee of misschien wel drie die erbij komen, dat moeten spelers zijn die meteen de hiërarchie in de kleedkamer kunnen beïnvloeden. Zoals dat een jaar of vier geleden het geval was met Blind en Tadic.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *