Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Bij Ajax weten we allemaal dat het beter moet’

In een gesprek met het Algemeen Dagblad heeft Daley Blind teruggeblikt op de eerste seizoenshelft bij Ajax. De ervaren speler erkent dat het beter moet.

“Er is genoeg gezegd en geschreven de laatste tijd over Ajax en mij, dat is niet altijd makkelijk. Ik weet – en bij Ajax weten we allemaal – dat het beter moet”, aldus Blind “Ik hou van de club, geef altijd alles, ben een groot Ajacied, dus het doet me pijn.”

De verdediger gaat verder: “Ik vind het ontzettend vervelend en baal van de situatie waar we in zitten. Maar nu wil ik het een plek geven en laten rusten en me volledig richten op het Nederlands elftal. Ik ga mijn tweede WK spelen. Daar kijk ik ontzettend naar uit.”

Blind heeft veel vertrouwen in het WK. “We hebben sinds vorig jaar zomer in de WK-kwalificatie en daarna in de Nations League bewezen dat we een moeilijk te kloppen team zijn. Sterker: we hebben geen wedstrijd meer verloren”, zo geeft hij aan. “Alles onder Van Gaal is zó duidelijk, en zó gericht op het team en de teamgeest. Deze trainer weet heel goed wat hij verwacht van z’n elftal. En elke individuele speler weet het ook.”

Oranje wil uitgroeien tot een ploeg waar niemand tegen wil spelen. “Ook niet landen als Brazilië en Argentinië”, zegt hij daarover. “En ja, wat de bondscoach zegt: hij wil wereldkampioen worden en dat geloof slaat ook over op de groep. Als je er níét in gelooft, hoef je trouwens niet eens te gaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *