Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Van der Sar negeert spelersgroep van Ajax’

Er hangt een walm van crisis bij Ajax. En in de podcast Kale & Kokkie gaat het verhaal dat directeur Edwin van der Sar de spelersgroep van de Amsterdam zou negeren. De uitgesproken Ajax-supporters komen aan het woord over de situatie in Amsterdam.

Kokkie opent met een aantal kritische vragen: “Van der Sar heeft laten weten dat de positie van Schreuder niet onder druk staat. Wanneer gaat hij de supporters eens duidelijkheid geven? Want waarom denkt Van der Sar dat als hij deze trainer twee nieuwe aankopen geeft, dat hij het spel dan wel op de rit krijgt?”

Er speelt meer, zo heeft Kokkie vernomen. “Waarom is Van der Sar wel in gesprek gegaan met de trainer en niet met de spelersraad, die daar de zaterdag na Emmen om gevraagd heeft? Die hebben nadrukkelijk laten weten dat ze bij terugkomst in Amsterdam in gesprek wilden met Van der Sar, maar dat vond onze Edje niet nodig.”

Onbegrijpelijk, zo vindt de Ajax-supporter in de populaire podcast van AT5. “Terwijl ze erbij gezegd hebben dat er elf spelers naar het WK vertrekken en dat er heel veel onvrede is. Ik vraag me af of Van der Sar wel beseft dat het overgrote deel van de selectie klaar is met Schreuder.” Hij wijst erop dat er na het WK bar weinig tijd is om alle neuzen weer in de goede richting te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *