Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Manchester United ontslaat Cristiano Ronaldo’

Cristiano Ronaldo heeft het helemaal verbruid bij zijn club Manchester United. Ze willen hem naar verluidt zelfs ontslaan. Hier maakt het medium The Athletic melding van. Ronaldo zorgt al maanden voor ophef in Manchester.

Na het mislopen van het Champions League-ticket diende de steraanvaller een transferverzoek in en sindsdien ging het van kwaad tot erger. Inmiddels heeft hij een dieptepunt bereikt door in een exclusief interview met Piers Morgan hard uit te halen naar United, waaronder manager Erik ten Hag.

Op Old Trafford is men furieus op de handelswijze van Ronaldo. Volgens The Daily Mail is de leiding van Manchester United een procedure gestart om de aanvaller te ontslaan. Dat zou betekenen dat Ronaldo, goed voor een weeksalaris van 500.000 pond, op straat komt te staan zonder dat hij maar een cent meekrijgt. Volgens advocaten heeft hij contractbreuk gepleegd met zijn harde uitlatingen.

Manchester United bevestigde vrijdag al dat er maatregelen worden getroffen jegens Ronaldo. De Premier League-club wilde daarbij niet aangeven welke sancties er worden getroffen, maar verschillende Engelse media weten zeker dat men tracht om zijn contract nietig te verklaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *