Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Hakim Ziyech moet Alfred Schreuder redden bij Ajax’

De resultaten van Ajax dit seizoen zijn erbarmelijk te noemen en daarom moet er deze winter iets gaan gebeuren. En misschien kan oude bekende Hakim Ziyech wel fungeren als reddingsboei voor trainer Alfred Schreuder.

Ziyech heeft een fantastische relatie met Schreuder. Die band ontstond al in de gezamenlijke periode bij FC Twente en kreeg later een vervolg bij Ajax, waar de oefenmeester onder Erik ten Hag als assistent fungeerde. Na zijn benoeming als hoofdtrainer viel de naam van Ziyech al meteen als mogelijke aanwinst. Later die zomer werd de interesse serieus, maar een deal bleef uiteindelijk uit.

Willem van Hanegem ziet in Ziyech een uitstekende oplossing voor Ajax. “Dat zou een goede keuze zijn”, vertelt de oud-international in een item van ESPN met Hans Kraay junior. “Ik moet eerlijk toegeven dat je dat goed hebt gezien. Een goede opmerkingen om hem gewoon binnen te halen. Dan heb je met Steven Bergwijn iemand aan de andere kant die weet wanneer je in de zestien moet zijn.”

Van Hanegem denkt dat Ziyech ondanks eerdere problemen met de Ajax-fans in Amsterdam thuishoort. “Het is een hele aardige jongen. De meeste mensen vinden hem een beetje nors en arrogant, maar het is een geweldige jongen.” Schreuder ontslaan heeft niet zijn voorkeur. “Dat is het makkelijkste wat je kunt doen. In het begin speelde Ajax heel goed, nu is het helemaal niets en moet de trainer weg.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *