Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Chelsea keert in de winterstop terug voor Edson Alvarez’

Er bestaat een goede kans dat Chelsea deze winter opnieuw aanklopt bij Ajax voor middenvelder Edson Alvarez. Hier maakt het medium Football.london melding van.

Chelsea is bezig aan een bijzonder roerig seizoen. De Londenaren werden afgelopen zomer overgenomen door Todd Boehly, maar ondanks alle investeringen blijft sportief succes vooralsnog uit. Door een recente terugval staat het team van manager Graham Potter slechts achtste in de Engelse Premier League. Om die reden wil de technische leiding in januari de transfermarkt op.

Het Londense medium schrijft dat de aandacht opnieuw gericht is op de komst van een nieuwe controlerende middenvelder. N’Golo Kanté is geteisterd door blessures en heeft een groot vraagteken achter diens naam staan voor wat betreft de toekomst. Daarnaast lijkt de rek inmiddels uit Jorginho en Mateo Kovacic.

In de zomer deed Chelsea al een ultieme poging om Álvarez los te werken bij Ajax. De Amsterdammers reageerden echter met ‘nee’, mede vanwege de onhandige timing en de hoeveelheid vertrokken spelers. Álvarez liet onlangs al weten dat hij komend jaar opnieuw bereidwillig is om te vertrekken en dus lijkt een nieuw bod van Chelsea nu zeer kansrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *