Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Arne Slot: ‘Ik adviseer Ajax om Alfred Schreuder te houden’

Arne Slot adviseert Ajax om deze winter gaan afscheid te nemen van trainer Alfred Schreuder. Laatstgenoemde staat momenteel onder druk bij de club waar hij slechts een paar maanden aan het roer staat.

Kraay jr. onthulde voor de wedstrijd een clausule in het contract van Slot, waardoor hij in de zomer eventueel weg zou mogen, mits er betaald wordt. “Dat laatste is een ding dat zeker is. Maar ik kan me niet voorstellen dat Te Kloese dat beaamd heeft en ik weet zelf vrij goed wat er in mijn contract staat”, dolt Slot bij ESPN, nadat Kraay jr. zegt dat algemeen directeur Dennis te Kloese zijn informatie min of meer bevestigd heeft.

Omdat Schreuder op de schopstoel zit wordt ineens de naam van Slot weer genoemd. “Ajax heeft een ontzettend goede trainer waar ik toevallig nog mee heb samen gespeeld. Afgelopen week heb ik daar een interview mee gehad, samen met andere mensen (in de VI, red.). Alfred is een hele goede trainer, dus ik zou Ajax willen adviseren om hem te houden. Voor zover ze mijn advies daarin nodig hebben”, vertelt Slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *