Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

Analist onthutst door Ajax: ‘Leek verdomd veel op werkweigering’

Analist en voormalig voetballer Kenneth Perez heeft met stijgende verbazing gekeken naar de tweede helft van Ajax tegen Emmen. Het woord werkweigering kwam in hem op. Met name Daley Blind ging niet door het vuur voor trainer Alfred Schreuder, meeent de ESPN-analist gezien te hebben.

Blind viel halverwege in voor de geblesseerde Calvin Bassey, haalde geen moment zijn niveau en zag Emmen een 1-3 achterstand goedmaken. “Ze hebben allemaal niet laten zien dat ze voor de trainer wilden spelen, maar Daley Blind was wel de nummer één”, aldus Perez Dit Was Het Weekend op ESPN. “Jezus Christus, zeg…”

De Deen denkt zelfs aan sabotage. “Het leek echt verdomd veel op werkweigering. Jurriën Timber was ook dramatisch, want die is de laatste weken echt onherkenbaar. Maar Blind was ook niet van plan om iets extra’s te doen. Tegen Emmen had hij de sleutel in handen om het spel van Ajax te regelen, maar het leek alsof hij zich niet belangrijk genoeg voelde.”

Bij Studio Voetbal dacht ook analist Rafael van der Vaart aan bewuste sabotage. “Ik zag een blik in de ogen van Daley Blind.. Die is zó boos, die loopt geen seconde meer voor Schreuder. Alsof hij denkt: lekker dan, die is ook weg. Hij was op een soort oorlogsmissie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *