Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘ADO moet Dirk Kuyt megabedrag betalen bij ontslag’

ADO Den Haag presteert dit seizoen onder trainer Dirk Kuyt erbarmelijk in de KKD. Maar de Katwijker zomaar ontslaan dat zullen ze niet doen. Dit weet John van Zweden te melden.

Hij weerspreekt dat de ontslagvergoeding van Kuyt enkele miljoenen euro’s bedraagt, maar voor een eerstedivisionist gaat het nog steeds om een riant bedrag. Van Zweden, zelf een supporter van ADO, claimt dat het gaat om 600.000 euro. “Dat is een behoorlijk bedrag, dat ADO niet heeft”, aldus Van Zweden in Veronica Offside.

“De kans dat ADO dadelijk Kuyt gaat ontslaan, is in mijn ogen niet groot”, vervolgt Van Zweden, die er zelf niet meer in durft te geloven. “Aan het begin dacht ik nog van: ja. Maar nu niet meer. Ik zie hem alleen met zijn armen over elkaar langs de kant staan. Als een soort dooie staat hij daar. Dat stimuleert de spelers niet. De mensen op de tribune hebben het erover. Ik zie liever een trainer langs de kant staan die knettergek is.”

ADO bleef vrijdag steken op een 0-0 gelijkspel bij Telstar, waardoor het al vier duels op rij niet meer wist te winnen. Er werden überhaupt pas vier competitiewedstrijden in winst omgezet en daardoor blijft de Haagse club steken op een teleurstellende zestiende positie in de Keuken Kampioen Divisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *