Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Daley Blind weigerde in te vallen tegen Rangers’

Het ziet ernaar uit dat Daley Blind en trainer Alfred Schreuder met elkaar in de clinch liggen. De ervaren routinier zou namelijk geweigerd hebben om in te vallen in de uitwedstrijd tegen Rangers FC. Dit weet journalist Valentijn Driessen te melden.

Blind zat tegen Rangers ten koste van Owen Wijndal op de bank en moest ook tegen PSV (1-2) vanaf de zijlijn toekijken. Na het WK keert Danny Blind terug in de raad van commissarissen bij Ajax. “Schreuder speelt een heel gevaarlijk spel”, zegt Driessen bij Vandaag Inside, doelend op de invloed van Blind senior binnen de Amsterdamse club. “De laatste twee wedstrijden voor de winterstop (tegen Vitesse en FC Emmen, red.) moet hij winnen, of hij moet Blind weer opstellen. Maar dat is redelijk ongeloofwaardig.”

“Blind is door Erik ten Hag ook een keer gepasseerd en toen stonden ze neus aan neus. Hij is dus geen prettige reserve om te hebben”, vervolgt de chef voetbal van De Telegraaf. Nadat Wijndal tegen Rangers geblesseerd raakte, kwam rechtsback Devyne Rensch als linksback in de ploeg. “Bij Rangers liep Blind warm en Rensch kwam erin. Daar is wat gebeurd”, aldus Driessen, die daarom denkt te weten waarom Blind ook tegen PSV buiten de basis werd gelaten. “Hij heeft daar geweigerd om in te vallen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *