Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Kudus wil in de winter bij Ajax blijven, maar ziet zomers vertrek zitten’

Mohamed Kudus was deze zomer dichtbij een transfer naar de Engelse Premier League maar Ajax stak daar een stokje voor. Ook deze winter lijkt hij niet te vertrekken maar de Ghanees sluit een zomerse transfer niet uit.

In gesprek met het Algemeen Dagblad laat Kudus zich uit over het mislopen van de transfer naar Everton. “Ehm, natuurlijk zijn dingen daarna veranderd. Vooral dat ik meer ben gaan spelen. We willen allemaal spelen. En als je niet speelt, moet je verder kijken om dat wel te kunnen doen.”

Toch lijkt het er niet op dat Kudus nog van plan is om lang bij Ajax te blijven. “Want ik ben een speler die zichzelf graag uitdaagt. Dit is mijn derde seizoen hier. We gaan zien wat de toekomst brengt. Het belangrijkste is dat ik gewoon blijf presteren voor het team en de rest zal later op natuurlijke wijze volgen.”

De Ghanees geeft aan het seizoen af te willen maken bij Ajax en hoopt dat trainer Alfred Schreuder hem meer gaat gebruiken als aanvallende middenvelder. “Het is meer dat ik denk dat ik het op mijn eigen positie nog beter kan doen dan als spits. Ergeren is het dus niet, want het team gaat boven iedereen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *