Gamblingreport

Al het nieuws rondom Online Gokken, Voetbalweddenschappen, en Casino

‘Ihattaren kon bij Ajax blijven, maar weigerde eisen’

Journalist Valentijn Driessen denkt niet dat het nog goed komt met de voetballoopbaan van Mohamed Ihattaren. Hij onthuld dat de middenvelder bij Ajax had kunnen blijven spelen maar dat de Amsterdammers hier wel een aantal voorwaarden aan stelden.

Ihattaren werd onlangs ontfermd door Wesley Sneijder, die heeft gezegd met hem mee te gaan naar Juventus. Bij het programma Vandaag Inside zegt Driessen daar weinig vertrouwen in te hebben. “Ik denk niet dat dat het wordt. PSV en Ajax hebben er alles aan gedaan. Hij kon zelfs bij Ajax blijven, maar de club had daar wel een aantal eisen voor gesteld.”

De Ajax-watcher vertelde onder meer wat de Amsterdammers verlangden van Ihattaren. “Ihattaren moest onder meer naar een kliniek voor moeilijk opvoedbare jongvolwassen, maar dat wilde hij absoluut niet. Het voelde voor hem alsof hij voor gek verklaard werd.” Dat was niet het enige volgens Driessen. “Er zijn veel mensen mee bezig geweest, waaronder Gerald Vanenburg, die er heel veel moeite in heeft gestoken, honderden uren. Hij kwam na zijn werk bij Ajax steeds naar Ihattaren toe om te trainen. Op een gegeven moment houdt het een keer op. Ajax wilde ook dat hij bepaalde banden zou verbreken, waaronder met een aantal broers.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *